4 tepper som inspirerer barna til friluftslivet

4 tepper som inspirerer barna til friluftslivet

Det er kanskje når barna er mest inne at de ikke vil ut. Men det er viktig for dem på så mange måter å komme seg ut i naturen. Være sammen, borte fra TV og spillkonsoller, skape minner og gjøre koselige ting sammen. I naturen kan man oppdage ville dyr og lære om fauna og biologi. Kanskje barna får et helt annet syn på livet som de kan bruke i fremtiden.

VI skal ta for oss et gulvteppe barnerom som er veldig unikt, men også andre gulvtepper som passer til barnerommet. Bli med oss i en jungel av gulvtepper.

Flyvende tepper

Noe som får barn til å leke mer med fantasien er eventyr med flyvende tepper. Ikke akkurat som “tapis volantes”, for det er en helt annen historie. Men eventyrene der barna flyr av gårde i en ny verden kan være smart. Man kan fortelle dem at naturen er som et eventyr der mye spennende kan skje. Kanskje man finner hulen til trollet eller en dal der dvergene bor.

Tepper med dyr

Søte dyr er alltid populært på barnerom. Det kan være fabeldyr eller eksotiske dyr, men det kan også være koselige kjæledyr. Alle er med på å gi barna en formening om dyr som er viktig for deres utforsknings-trang på oppdagelsesferdene. Hvilket dyr er ditt barns favoritt; en kanin, en sjiraff eller kanskje en elefant? Her fins det mange valg for gulvtepper til barnerom.

Gulvteppe med natur

Naturen selv gir vakre motiv. Det fins fine gulvteppe med naturen på, slik som et fjell, en sjø, en himmel eller et tre. Hva tror du barnet ditt vil ha slags gulvteppe på sitt barnerom? Kanskje et godt og varmt teppe de kan leke på når de er på rommet sitt, eller et som gir dem fred til å sove når kvelden lister seg på.

Gulvtepper med farger

Fargene forteller oss om elementene i naturen. Enten det er den gule ilden eller den grønne skogen, så gir farger oss noe mer eksistensielt. Når barn ser så fine farger vil de være med ut i naturen for å oppleve dem på ekte. Om så bare for å gi dem et påskudd til å være med på skogstur eller vandring i fjellet. Prøv å finne ting som er blå, eller kanskje rosa? Er det mulig? Det må man prøve å finne ut sammen med barna.

Fine gulvtepper gir fine minner

Kanskje kan du påvirke barna til å gå tur ved å kjøpe inn noen gulvtepper til barnerommet. Du trenger jo ikke fortelle dem hele planen din, for å se om det fungerer. For noen er turer det kjedeligste som fins, så her må man være flink å bruke fantasien og overbevise dem på best mulig måte.

astrology