Treffer bedre med senkede skuldre – 3 tips

Treffer bedre med senkede skuldre – 3 tips

Trenger du 3 virkelig gode tips til å kunne senke skuldrene? Ikke bare sånn rent generelt, men både for å få bedre oversikt over økonomien og treffe bytte bedre. Det er så lett å havne bakpå, noe som gjør at du aldri får gjort de tingene du helst vil. En ødelagt girkasse, lette kredittkort og uhell på ferie er ting som gjør at pengene forsvinner fortere enn du får dem inn. Dette i seg selv er med på at du ikke slapper av når du skal trekke av og skyte viltet du har i siktet.

Vi vet at det ikke fins noen trylleformler eller kvikke løsninger når gjelden tyter ut av pipa. Men det fins ting man kan gjøre. Det beste er å snakke med sismo når lånet ikke er overholdt. De vil gi deg løsninger som du tidligere spurte etter, men som de ikke vil gå med på før det er for sent. Derfor anbefaler vi deg å lese videre, om du vil ha bedre økonomi og bedre treffprosent.

1.Betal ned de små lånene du har råd til

Vi anbefaler deg å betale ned de lånene du kan før du refinansierer. Det kan hende du har penger på en konto, eller kan selge unna noe. Har du en bil som støver ned, få den bort. Plutselig har du kvittet deg med masse smålån og regninger som ikke er betalt. Nå går du i gang med å få en oversikt, slik at du kan rette saken rett mot kreditorene. De skal refinansiere lånene dine til ett stort og fint lån. Slik får du lavere totalkostnader og bedre betingelser. Det du skal tenke på, er de månedlige utgiftene.

Sett lånene dine for å refinansiere med lengst mulig løpetid, slik at summene synker fortløpende.

2.Refinansiere gjeld uten sikkerhet

Vi anbefaler at du ordner opp selv. Ikke belag deg på at foreldre eller ukjente onkler dukker opp. Ta deg sammen og fiks sakene selv. Det innebærer kanskje å ringe TV3 og Luksusfellen, men det kan også bety at du begynner å sette krav og ta valg. Vil du at jakt og fiske skal inngå i din nye kontrakt, så godtar du ikke simple triks og slibrige selgere. Ta refinansieringen for det den er, og fiks lånene dine som har gått til inkasso. Når du refinansierer uten sikkerhet, så tar du ikke pant i noe annet. Det betyr at du beholder eiendommen, huset og jobben.

Men betaler du ikke, så kommer myndigheten inn å overtar det.

3.Skaff deg en ny oversikt

Samtidig som du gjør alt dette, setter du deg ned med laptopen. Sett opp et excelark med krav til deg elv og dem rundt deg. Nei, det blir ikke mer junkfood og sjokolade. Nei, ikke brus på hverdager. Vi kutter alle abonnement som tar noen kroner her og der. Slik får det være de neste årene. Du vil merke at skuldrene løsner opp og du kan slappe av. Hodepinen forsvinner og du ser bedre. Du kan puste normalt igjen. Livet blir verdt å leve. Du lever for jakt og kultur, gjør det helhetlig.

Ta med gutta på jakt og sikt deg inn på bytter du vil jakte ned.

astrology