Har du utstyret ditt i orden?

Har du utstyret ditt i orden?

Vi nordmenn kommer oss alt for lite ut. Det er en av grunnene til at vi har dårligere helse enn tidligere, siden vi ikke holder oss i form. Vi tilbringer timer foran sofaen eller datamaskinen i stedet for å komme oss ut i naturen og nyte livet. Resultatet av dette er rygg og nakkeplager, overvekt, dårligere mental helse og økende diabetesrisiko med mer. Det er det vi såkalt kaller livsstilsykdommer. Hadde vi vært flinkere til å komme oss ut, hadde vi forbedret formen vår og unngått mye av dette. En av årsakene til at mange av oss ikke finner på noen aktiviteter å gjøre i helgene når vi har fri, er en trang økonomi.

Kjøpe nytt utstyr

Når påsken kommer og man vil ta seg en skitur, kan noen oppleve at skistaven har brukket eller at “Fido” har tygget opp skistøvlene. Det vanligste problemet som mange foreldre støter på, er at barna så fort vokser fra utstyret. Da må man kjøpe nytt. Det har vært fokus på at det er for høye priser når det kommer til mange aktiviteter som kunne hjulpet nordmenn og barnefamilier med å komme seg mer ut. Som å reise i skibakken eller andre friluftsaktiviteter. Det er ingen hemmelighet at både utstyr og alt som hører med fort kan komme til å koste litt når man først bestemmer seg for å delta i slike aktiviteter. Ikke alle har råd til å investere, spesielt hvis du bare trenger utstyret på kort sikt. Med en ordning hvor Alle kan låne utstyr gratis, håper man at flere vil begynne å se mulighetene til å finne på forskjellige aktiviteter og ikke la økonomien være et hinder. På den måten kan man også tillate seg å utforske forskjellige fritidsaktiviteter, og kanskje finne noe man liker.

Ikke la økonomien eller utstyret hindre deg

Selv om man har trang økonomi, er det mye man kan finne på som ikke koster mye. Hvorfor ikke ta en telttur i helgen sammen med barna og la de oppleve vår fine natur? Siden det er mulig å låne telt og soveposer gratis, er det ikke mye turutstyr som trengs for å nyte naturen. Kun mat og drikke og varme klær trenger man ta med seg. Billige kvalitetssko finner man på Footway.no, eller så er det mange som har begynt å kjøpe brukt. Søk litt rundt på nettet etter brukt utstyr, så finner du sikkert noe som er billig og bra. I tillegg spares utgiftene på strøm ved å oppholde seg utendørs isteden for å sitte foran tv eller datamaskinen. Så hva venter du på? Planlegg hva du og familien din har lyst til å finne på neste helg, og sjekk om du har utstyret som trengs. Nå som utstyr for de fleste aktiviteter kan lånes gratis eller kjøpes billig, har man ingen grunn til å sitte inne. Kom deg opp og ut!

astrology