Tursko for den moteinteresserte

Tursko for den moteinteresserte

Er du en moteinteressert person som vil mer ut i skog og mark, eller bare nyte naturen litt ekstra? Da antar vi at fjellsko og andre typer sko ikke appellerer så veldig til deg. De er jo, hvis vi skal være ærlige, ikke så pene å se på. Så hva kan en moteinteressert person gå for i stedet?

Sneakers er ofte fine tursko

Det finnes mange forskjellige typer sneakers, og siden de fleste merker lanserer nye design hvert år, er det mye å velge i. Dette gjør at den moteinteresserte turgåeren alltid kan finne noe stilig å ha på seg. Mange bloggere og influensene handler på NA-KD, og googler du kule sneakers NA-KD, kommer det opp mange treff. NA-KD har sitt eget merke som heter NA-KD shoes, og her finner du mange lekre sneakers som fungerer kjempebra på tur! Det kan være lurt å ha både et par lyse og et par mørke sko, slik at du har noe som passer alle antrekkene dine.

Tenk sikkerhet først

Du bør alltid tenke på hva slags tur du skal gå på. I noen tilfeller trumfer dessverre trygghet stilaspektet. Skal du på fjelltur, eller gå i veldig ulendt terreng, eller steder hvor det er kaldt og glatt? Da må du kanskje krype til korset og kjøpe noen sko du ikke synes er så kule. Men det er stor forskjell på å gå tur i Jotunheimen, og å gå tur i Oslomarka. Å gå på en liten skogtur eller i byens nærmeste naturområder er ikke noe problem i sneakers.

Naturen er tilgjengelig over alt i Norge – selv via T-banen

Noe av det flotteste med Oslo og de fleste andre norske byer, er at det finnes nydelige naturområder rett utenfor byen. I Oslo er naturen så nær at du kan ta T-banen direkte til kjempefine turområder. Da er det praktisk å ha på seg et antrekk som passer fint både på tur og til byvandring. Dette kan du oppnå ved å gå for sneakers fra NA-KD.

Uansett om du bor i Oslo, eller bare skal innom en tur, bør du ikke gå glipp av en turopplevelse i Nordmarka eller Østmarka. Vi anbefaler å sjekke ut KlimaOslos guide til kollektivruter til hovedstadens grønne lunger. Det er bare å ta på deg de nye favorittsneakersene dine, og komme seg ut i naturen. Du vet hva de sier: Ut på tur, aldri sur!

Nyt naturen – og se moteriktig ut mens du gjør det.

Uncategorized

astrology