Bidra til å bevare naturen ved å velge miljøvennlig strøm

Bidra til å bevare naturen ved å velge miljøvennlig strøm

Norge er et rikt land, hvor folk flest har relativt god råd, og med dette kommer det også ofte et stort strømforbruk. Vi bruker strøm til oppvarming, til belysning, og ikke minst til alle ulike skjermer, som PCer og mobiler. Vi vet jo at strømforbruket vårt er en stor del av karbonavtrykketvårt, og det har med andre ord ganske mye å si hva slags energikilde denne strømmen kommer fra. Dersom vi ønsker å bidra til å minske utslippene våre er det å sørge for at strømmen vår kommer fra en fornybar energikilde nemlig en relativt enkel måte å gjøre det på. Men hvordan kan vi sørge for dette?

Få fullstendig oversikt med Tibber

Det kan være vanskelig å finne ut hvor ditt strømselskap egentlig får strømmen sin fra, for det er dessverre ikke alle selskaper som er like åpne om dette. Heldigvis gjelder ikke dette det digitale strømselskapet https://tibber.com/no/, for her får du fullstendig oversikt over eget strømforbruk, hvor strømmen du bruker kommer fra, og full kontroll av hjemmet, og alt er samlet i én app.

Kun fornybare energikilder

Tibber er opptatte av å ta vare på planeten vår, og kan derfor garantere at all strømmen enten kommer fra et av Norges vannkraftanlegg eller fra private solcellepaneler. I appen står også produsentene av strømmen du benytter navngitt, slik at du får en ordentlig garanti på strømmens opprinnelse. I tillegg er dette selskapet klar over at det mest miljøvennlige selvfølgelig er å ikke bruke strøm i det hele tatt, og derfor inneholder appen også flere verktøy for å hjelpe deg med å senke strømforbruket ditt. Altså er Tibber bra for miljøet, og bra for lommeboka.

Gjør et miljøvennlig valg i dag

Bytt til Tibber i dag, og få kontroll på strømforbruket ditt, samtidig som du kan være trygg på at strømmen din kommer fra miljøvennlige energikilder. Hva venter du på?

astrology