Har du mistet jegerkortet?

Har du mistet jegerkortet?

 

Om du ikke har jaktet på en stund, og har begynt å fundere på hvor jegerkortet ditt er blitt av så finnes det en enkel løsning for å nøste opp i det hele.

Om du har tenkt deg ut på jakt, og ikke har betalt jegeravgiften på en stund er det også lurt at du gjennomfører innbetalingen ganske raskt. Det kan nemlig ta en stund før de registrerer hos myndighetene. Det kan ta opptil en hel arbeidsuke.

Gå til Brønnøysundregistret sitt Jegerregistret her finner du den informasjonen du trenger for å ordne alt, samtidig som du kan sjekke dine egne opplysninger. Det du trenger for å logge deg inn, er som vanlig en Bank-ID brikke, eller kodearket fra Min ID. Da finner du jegernummeret ditt, samtidig som du direkte kan ordne betalingen av jegeravgiften for 2017 og 2018.

Andre opplysninger

I samme portal finner du også andre nyttige opplysninger av praktisk art. Du finner kurs, får råd og vink om hva som må gjøres for å skyte opp for jakten, og du kan gjennomføre eventuell innrapportering om du har skutt noe. Det hele er enkelt og oversiktlig, slik at du raskt får gjort det du skal.

astrology