Hvordan nyte naturen

Hvordan nyte naturen

Vi som bor i Norge er vant med å ha ufattelig fin natur nær oss nesten uansett hvor vi holder til, men hvordan skal vi benytte oss av denne naturen? Hvordan skal vi nyte den? Det er det vi skal prøve å svare på i denne artikkelen, så om du er interessert er det bare å lese videre!

Jakt etter bær, sopp og urter

Det er mange som tenker at det å jakte bare trenger å handle om dyr, men slik er det jo ikke. Naturen byr på en rekke fine ressurser som du kan benytte deg av. Kanskje du kan dra på en bærtur og plukke blåbær som du kan lage syltetøy av? Eller kanskje du kan lage ditt eget salt for eksempel? Dette er overraskende enkelt å gjøre, men det tar lang tid.

Besøk nye steder

Ved hjelp av kule apper som stolpejakt og andre tur-apper gjør det at flere av oss kommer oss ut og virkelig benytter oss av naturen rundt oss. Dette er en trend vi liker svært godt. Dette fordi de ulike stolpene er plassert i nærområdet vårt så skal det ikke mye til for at vi tar turen ut og koser oss skikkelig. Det er også ypperlig for å få med seg barna ut!

Besøk parker

Finnes det noe bedre enn det å bare slappe av i parken? Her kan du være sosial med venner, lese en bok eller bare nyte utsikten. Det å være ute er veldig godt for sjela, så vi anbefaler deg å ta deg en tur ut i din nærmeste park nå. Du kommer til å kose deg masse!

Dette er bare noen av tipsene vi har for at du skal kunne nyte naturen. Har du noen tips du har lyst til å dele med oss? Vi tar dem gjerne i mot altså.

astrology